Разбира се, не става дума за президента, а за неговия адаш

...
Разбира се, не става дума за президента, а за неговия адаш
Коментари Харесай

Вижте как Румен Радев мачка гърдите на Николета Лозанова

Разбира се, не става дума за президента, а за неговия съименник от стилните среди, който е и гадже на Мис България 2018 Теодора Мудева.

Самият Радев е преподавател по физическо в учебно заведение " Константин Константинов " в Сливен. Именно оттова родом е и най-красивата българка за 2018-а Теодора, откъдето двамата се познават и залюбват. Години наред двамата са дружно и до през днешния ден. С изключение на прочут интервал от време, когато се разделят, с цел да схванат малко по-късно, че любовта им е над всичко. Някъде там Радев снима еротична фотосесия с горещата плеймейтка и възлюбена на закования на аварийна пейка на " Левски " наследник на Боби Михайлов - Николай. С който съвсем си стават баджанаци.

На фотосите Румен е застанал зад Николета и е обхванал голите й гърди с цялостни шепи. Двамата заемат много еротична поза, а затворените очи и отворените устни на Лозанова издават задоволство от съприкосновението.

 Румен Радев и Николета Лозанова в гореща поза

Изкусителните фрагменти не пречат Румен и Теодора още веднъж да се съберат след раздялата и да се усещат по-щастливи от всеки път. Сега даже Радев и Мудева са един от козовете на продуцентите на новия сезон на риалити предаването " Игри на волята 5 ", който стартира тази събота. Двамата влизат дружно във формата, а концепцията на основателите на шоуто е да се повтори сагата от предишния сезон с Алекса и Елица, които съумяха да вдигнат осезаемо рейтинга, пише  " България Днес ".

Двамата дебютират като двойка на фестивала на фолклорната носия в Жеравна през август 2019 година, а Мудева показа тогава, че е значимо за нея фамилията й да не се тормози, че ще попадне в неприятна среда. Четири години по-късно двамата още веднъж са в Жеравна в обичайни български носии.

Наред с интимности с най-горещите и красиви българки животът на 26-годишния съименник на президента се обръща, когато обещаващата спортна кариера на джудист завършва поради травма и той би трябвало да откри бъдеще другаде.

Тогава Радев получава предложение да стане модел и по този начин потегля от Сливен за Милано. Агент взима Румен за фешън ревю на Версаче през 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР